Andreea și Mihai

Sunt destul de nou în meseria de fotograf. Dar primul lucru care m-a atras la fotografie este acela ca pot cunoaște o mulțime de oameni noi, oameni minunați.

Când am luat-o pe acest drum nu știam că voi ajunge să fotografiez evenimente importante din viața oamenilor. Așa că atunci când mi s-a propus să documentez prima nuntă, am simțit un sentiment nou, sentiment de profundă onoare și recunoștință. În definitiv, niște străini erau dispuși să mă primească în sânul familiei lor și să mă facă parte din cel mai important eveniment din viața lor.

Același sentiment l-am avut și atunci când Andreea și Mihai mi-au propus să fotografiez nunta lor.

Am avut ocazia să cunosc doi oameni minunați în ochii cărora se citește dragostea și cerul albastru. Voi fi onorat să le fiu fotograf.

Acum două săpătămâni am petrecut împreună câteva ore bune de distracție, timp în care am fotografiat și sesiunea pre-wedding. Ocazie cu care ne-am cunoscut mai bine.

Fiind deja noiembrie, a fost destul de frig în pădurea în care am ales să facem fotografiile, dar Mihai și Andreea au rezistat cu stoicism, ocazie cu care le mulțumesc că m-au suportat cu răbdare și zâmbetul pe buze.

Dar ajunge cu vorbăria. Las fotografiile să vorbească. Click pe imaginile de mai sus pentru a intra în galerie.

-Alex

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *