Despre mine

10835171475_6fe14788ef_n-EditSalut!

Mă numesc Alex Bobica și sunt un fotograf din Timișoara. Am cochetat cu fotografia încă din 2006, dar până acum un an și jumătate nu făcusem din această pasiune a mea un mod de viață. Acum tot ceea ce fac, gandesc sau simt are legatură cu fotografia și imaginile.

Sunt foarte pasionat de ceea ce fac, ceea ce creez. Am început cu fotografia de peisaj și am continuat cu cea de eveniment (nuntă, botez, sport, etc.) și portret/glamour. Am planuri mari, dar vă voi lăsa pe voi să decideți dacă le voi duce la îndeplinire.

Nu am pretenția că sunt un artist, ci doar un om căruia îi place frumosul și încearcă să îl redea către privitor prin intermediul imaginilor, fotografiilor.

Sunt disponibil pentru orice proiect/propunere/eveniment. Mă puteți contacta la următoarea adresa de email: office@alexbobica.ro sau la telefon: 0752 016 860.

 “You don’t make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved.” – Ansel Adams