Oameni și pământ

CLICK pe imaginea de mai sus

Se întâmplă deseori să merg în workshop-uri foto prin țară. În felul acesta am ocazia să cunosc o grămadă de oameni noi pasionați de același hobby, fotografia.

Îmi plac foarte mult workshop-urile lui Irinel Cîrlănaru. Am învățat foarte mult de la acest om, iar turele foto prin munți, peste dealuri intrând în vorbă cu oameni simpli te aduc din nou acolo unde îți este locul, afară în natură printre oameni simpli, sinceri. Vă recomand cu căldură cel puțin un workshop cu Irinel și vă garantez că altfel veți privi fotografia.

În acest articol de pe blog vreau să vă scriu despre oameni simpli și pământ. Am întâlnit acești oameni în timpul unui workshop alături de Irinel Cîrlănaru ținut în Argeș, mai precis hălăduind prin satele Corbii de Piatră și Nucșoara.

Vă voi prezenta în imagini povestea acestora care au ales un trai simplu legat de glia strămoșească. Au ales să nu plece la oraș, unde poate viața era mai facilă. Au ales pământul lor, pământul moștenit de la părinți, bunici care la rândul lor l-au moștenit de la bravii voievozi ce l-au apărat cu prețul sângelui lor.

Un producător de țuică, o femeie care țese costume populare românești, niște oameni care fac teracotă și nu în cele din urmă „mama Uța”, care a trecut în lumea drepților zilele trecute – Dumnezeu să o odihnească în pace, sunt personajele acestui articol.

Faceți CLICK pe galerie pentru a putea vedea fotografiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *